De Klussenier Roy Mulling

De Klussenier Roy Mulling
De Klussenier Roy Mulling

Kruizemuntstraat 1033
7322 MS Apeldoorn

Dien uw aanvraag in »

055 522 48 22
06 4466 2327
roymulling@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71342710

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Apeldoorn, Vaassen en Epe? Mijn naam is Roy Mulling en ik ben als Klussenier beschikbaar voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis.

Klussen heeft altijd al mijn interesse gehad. Naast mijn fulltime baan in de autobranche was ik altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Ik krijg erg veel voldoening van zelf projecten uitvoeren. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ging ik onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te starten in de bouw. Omdat ik wel graag vrijheid wil en een goede boterham wil verdienen besloot ik mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Zo heb ik wel de vrijheid van een ondernemer maar ook professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Daarnaast heb ik een groot aantal collega Klusseniers om samen mee te werken bij grotere projecten.

Waarvoor kunt u bij mij terecht? Voor alle renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: renovatie van badkamers en keukens, schilderwerk, timmerwerk of de totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer.

Naast de professionele uitvoering van het werk vind ik het belangrijk om met u mee te denken. Zo komen we tot ideeën en oplossingen waar u in eerste instantie wellicht niet direct aan had gedacht.

Ik kan uw verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. 

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Deuren afhangen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk
 
Loading...